We transport your goods!

Decruy: één naam, veel mogelijkheden

Decruy transport is een West-Vlaams transportbedrijf dat actief is in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Wij beschikken over een vloot moderne Volvo-trekkers waarmee we hoofdzakelijk tautliners (waarvan 1 met laadklep) en walking floor trailers trekken. Via een modern trackingsysteem kunnen wij onze wagens op elk moment volgen en aansturen.

 

Een aanzienlijk deel van onze activiteit is het transporteren van de goederen die verwerkt of geproduceerd worden door ons zusterbedrijf DECRUY Houthulst (DH). Daarnaast transporteren wij volle ladingen en deelladingen voor klanten in België en al haar buurlanden. Het gaat hier soms om éénmalige opdrachten, maar vaak ook om langdurige samenwerkingen met productiebedrijven uit verschillende sectoren en regio's.

 

Wij beschikken over enkele tienduizenden vierkante meter geklimatiseerde stockageruimtes waar wij goederen in goede (droge en warme) omstandigheden en zowel van de zijkant als vanaf loskade kunnen laden en lossen. We zetten daarbij verschillende types vorkheftrucks in, met een maximum hefcapaciteit van 7.5T.  We kunnen indien u dat wenst ook goederen tijdelijk bij ons stockeren. 

 

Onze chauffeurs hebben allen al een lange carrière bij het bedrijf en kennen hun vak tot in de puntjes. Ze volgen regelmatig bijscholing omtrent veiligheid, ladingbeveiliging, etc. en ze zijn allemaal het Nederlands & het Frans machtig. 

 

Stiptheid, flexibiliteit en het afleveren van goederen in perfecte staat zijn voor ons kernwaarden.

In de kijker

Wegenwerken in Houthulst

Momenteel worden de toegangswegen richting onze magazijnen vernieuwd. Wij blijven doorheen de...

Viapass tolheffing voor vrachtwagens

Op 1 april 2016 is België een tolland geworden voor vrachtwagens van meer dan 3.5 ton maximaal...

Nieuwe Panidur-vrachtwagen

Sinds vorige week kun je onze nieuwe Panidur-vrachtwagen tegenkomen op de Belgische wegen. De...

2 nieuwe trekkers in gebruik

Onze vloot is uitgebreid met 2 nieuwe Volvotrekkers. Vanaf vandaag zijn onze chauffeurs Lieven...